Camere cu paturi simple

Pensiunea Alex

null

Baie proprie

null

Televizor

null

Balcon

null

Curăţenie

Pensiunea Alex dispune de 10 camere cu două şi trei paturi, acoperind un număr de aproximativ 26 de locuri de cazare. Dintre acestea, 4 au balcon. În fiecare cameră veţi găsi mereu aşternuturi şi prosoape curate. Fiecare cameră are televizor cu cablu şi baie în care se găsesc toate elementele necesare unui concediu relaxant. Opţional, se pot adăuga paturi suplimentare. Personalul ospitalier şi serviciile de calitate ajută la completarea sejurului plăcut petrecut la Pensiunea Alex.

Servicii incluse

În preţul standard de 200 lei/cameră dublă și 250 lei/cameră triplă, clienţi noştri beneficiază de ospitalitatea şi profesionalismul personalului de la Pensiunea Alex, la care se adaugă o serie de servicii ce au rolul de a spori confortul şederii.

null

Acces la curtea exterioară

Aerul curat de munte de la Padiş poate fi inspirat făcând diferite activităţi în aer liber chiar în curtea generoasă de care Pensiunea Alex dispune.
null

Vedere către Someşul Cald

Pentru momentele în care clienţii noştri doresc să îmbine relaxarea cu frumuseţile oferite de natură, Pensiunea Alex le propune să admire priveliştea deosebită a malului Someşului Cald.
null

Jacuzzi

Dorim să îi răsfăţăm şi pe cei mai pretenţioşi musafiri, de aceea Pensiunea Alex pune la dispoziţie un spaţiu special amenajat pentru jacuzzi, unde accesul este gratuit şi nelimitat.
null

Wi-Fi gratuit

Toţi clienţii beneficiază de acces gratuit la internet, atât în interiorul pensiunii Alex, cât şi în exteriorul acesteia sau în spaţiile destinate relaxării.
null

Piscină interioară

Una dintre metodele de relaxare preferate de clienţii de la Pensiunea Alex este înotul în piscina interioară. Indiferent de anotimp sau de durata cazării, clienţii beneficiază de acces gratuit.
null

Parcare supravegheată

Vrem ca în timpul relaxării clienţii noştri să uite de grijile cotidiene şi implicit de grija locului de parcare, e aceea pensiunea Alex oferă un număr generos de locuri de parcare în curtea pensiunii.

Servicii suplimentare

Pe lângă serviciile de bază incluse în preţul standard, poţi alege dintr-un număr variat de servicii suplimentare.

null

Pat suplimentar

În oricare dintre camere putem supliementa numărul de paturi,costurile adiţionale fiind de 40 lei/noapte/pat.
null

Mic dejun

Clienţii pot servi micul dejun la Pensiunea Alex pentru doar 20 lei.
null

Cina

Clenţii pot servi cina la Pensiunea Alex pentru doar 25 lei.
null

Posibilitatatea de a pescui

Clienţii pot pescui în lacul deţinut de Pensiunea Alex. Pentru informaţii referitoare la preţ, vă rugăm să vă adresaţi personalului.
null

Prânz

Clenţii pot servi prânzul la Pensiunea Alex pentru doar 35 lei.
null

Restaurant şi bar

Orice client are acces la restaurantul şi barul din cadrul pensiunii, unde poate servi, contra-cost, mâncăruri tradiţionale şi băuturi diversificate.

Îţi place la noi? Fă o rezervare acum!

În cel mai scurt timp de la solicitarea rezervării, un angajat vă v-a contacta pentru confirmare.Rezervarea este valabilă doar după ce primiţi confirmarea telefonică din partea personalului de la Pensiunea Alex.