Exterior

Pensiunea Alex

3_stele

Situată într-o zonă care facilitează cu precădere activităţile în aer liber, Pensiunea Alex doreşte să fie o oază de relaxare pentru clienţii care îi trec pragul.

Pensiunea Alex este organizată şi compartimentată în aşa fel încât să se adreseze diferitelor categorii de clienţi. Exteriorul se remarcă printr-o deosebită privelişte către malul râului Someşul Cald, situat în imediata vecinătate a pensiunii. Mulţimea de molizi ce împrejmuieşte pensiunea îşi înalţă mândri vârful spre orizont conturând un peisaj superb. Curtea generoasă se adresează iubitorilor de aer liber, dar şi familiilor ce îşi doresc un spaţiu de joacă pentru copii lor. Lacul din apropiere este locul perfect în care iubitorii pescuitului se pot relaxa timp de câteva ore, după care pot prepara captura pe grătarul din curte.Elementele de decor din exteriorul pensiunii Alex sunt alese în aşa fel încât să de îmbine perfect cu cadrul natural format de Munţii Apuseni şi râul Someşul Cald.

Interior

Pensiunea Alex

3_stele

Ne dorim să ne adresăm unui public cât mai larg şi mai diversificat, de aceea venim cu cât mai multe posibilităţi de relaxare.

Piscina interioară este una dintre atracţiile turiştilor, atât în verile călduroase, cât şi în iernile reci. Aceasta are mereu o temperatură potrivită, iar adâncimea nu depăşeşte 1.5m. Accesul pentru clienţii Pensiunii Alex este gratuit. Pentru a completa serviciile oferite, sala de mese este mereu deschisă, iar personalul este dornic să vă servescă cu mâncare tradiţională preparată cu drag şi cu băuturi diversificate.

Îţi place la noi? Fă o rezervare acum!

În cel mai scurt timp de la solicitarea rezervării, un angajat vă v-a contacta pentru confirmare.Rezervarea este valabilă doar după ce primiţi confirmarea telefonică din partea personalului de la Pensiunea Alex.